home > jullie trouwambtenaar > reacties bruidsparen

Reacties bruidsparen

Hier zie je een greep uit de vele reacties die ik van ‘mijn’ bruidsparen heb ontvangen. Referenties op TPW staan bij Recensies.

Liefdevol en persoonlijk 

We zijn nog steeds aan het nage-
nieten van de fantastische dag die wij hebben gehad op 21 juli. Wat heb je een prachtige, liefdevolle en vooral persoonlijke ceremonie verzorgd! Roger en ik hebben het echt als een hele intieme en persoonlijke ceremonie ervaren – wat echt geweldig was! Dat was precies waar we op hoopten. De speeches voor de getuigen, onze ouders, ons, en de gasten in het algemeen maakte het echt tot een onderlinge verbinding. 

Je hebt ons een werkelijk onvergetelijke ceremonie gegeven! Dit zullen we ons leven lang koesteren.

Eigen ceremonie 

Ontzettend bedankt dat je ons getrouwd hebt. Het was één van de meest bijzondere uren van ons leven. Fantastisch dat je ons de ruimte gaf om er onze eigen ceremonie van te maken. Én veel complimenten van de gasten.

vrouw-vrouw huwelijk

Kippenvel 

Wij kijken wij nog altijd met een ontzettend grote glimlach terug op onze grote dag. Wat hebben wij genoten van alle lieve woord- en, vrolijke gezichten en het prachtige weer. De ceremonie was een onvergetelijke mengeling van een lach en een traan en bezorgt ons nog altijd kippenvel. We vonden het gesprek bij jou thuis heel plezierig en dat heeft geresulteerd in een ceremonie die precies aansloot bij onze wensen en die onze verwachtingen heeft overtroffen. Wij willen jou daar in het bijzonder hartelijk voor danken.

Nogmaals heel hartelijk dank voor je belangrijke bijdrage aan onze trouwdag en hopelijk tot ziens in de toekomst.

Indrukwekkende start 

(door de moeder vd bruidegom)
Graag wil ik u nog bedanken voor de geweldige manier waarop u het huwelijk afgelopen zaterdag voltrok. Het was zo persoonlijk en warm. Heel knap vind ik, hoe u een jong stel zo raak weet te benaderen. Het door het bruids- paar laten lezen van hun redenen voor liefde en trouw liet onder de aanwezigen geen oog droog. Het was zo ontroerend en lief. Iedereen was zeer van onder de indruk van de manier waarop u de ceremonie vorm gaf en complimenteerde mij later met uw prestatie, wat ik graag aan u doorgeef.

Een zo indrukwekkende start van de bruiloft zette de toon voor een ook verder fantastische dag.

We hebben enorm genoten van het bruidspaar, de prachtige omgeving, inclusief de tuin dankzij het mooie weer. Ik had me geen mooiere dag kunnen wensen. Nogmaals veel dank voor uw bijdrage daaraan.

Tears of joy and laughter 

Thank you so much Janita for a simply terrific ceremony – it was so intimate and sincere, with even little jokes here and there, which made everyone shed tears of joy and laughter. It was really impressive how you could read us so well despite having only had email contact before (due to our remote planning from Singapore) and merely a brief face to face meeting! You were very perceptive, able to understand what was important to us and the exact kind of mood and tone that suited us as a couple. Our family and friends (from Holland, Singapore and elsewhere) left the ceremony in a happy daze…and we have been reliving the moments since. Thank you for a wonderful memory… keep in touch!

Buiten trouwen

Persoonlijk en warm 

Wij hebben genoten van jouw persoonlijke verhaal en hebben heel veel complimenten gekregen, want een huwelijksvoltrekking kan saai en formeel zijn, maar met jou vloog de tijd en was het heel persoonlijk en warm.


De juiste woorden 

Wij vonden het een fantastische dag. Wij hebben onwijs genoten en de dag afgesloten met een superfeest! De huwelijks-voltrekking was ook helemaal geweldig, je sprak met de juiste woorden en het was een heel mooi en persoonlijk verhaal, waar wij en alle gasten enorm van genoten hebben. Wij willen je dan ook bedanken voor je mooie bijdrage aan onze onvergetelijke dag. Het was een intieme sfeer met een mooi verhaal. Bedankt voor alles!
Intieme sfeer 

Wij vonden het een fantastische dag! Alles was perfect geregeld, we hebben onwijs genoten en de dag afgesloten met een super feest! De huwelijksvoltrekking was ook helemaal geweldig, je sprak met de juiste woorden en het was een heel mooi en persoonlijk verhaal, waar wij en alle andere gasten van hebben genoten!We willen je dan ook bedanken voor deze mooie bijdrage aan onze onvergetelijke dag! Het was een intieme sfeer, met een mooi verhaal!  En voor ons de juiste indeling, hierna was het inderdaad ontspannen luisteren naar de mooie verhalen! 🙂

Een echte topper 
Wij zijn zooo blij met Janita! We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen! Zo’n mooie warme en persoon-lijke speech, onze vrienden hebben het nog steeds over onze mooie dienst dus een echte topper.
De tranen zaten hoog 

(door de moeder van de bruid) Janita was de trouwambtenaar. Niet op locatie, maar in het gemeentehuis: wat waren we blij dat Janita toegewezen werd. Het verschil tussen een, met alle respect, gewone trouwambte-naar en Janita hebben wij mogen ondervinden. Vlot, professioneel en persoonlijk. Inhoudelijk zo persoonlijk en sterk verwoord dat je graag met alle aandacht luistert. Janita heel erg bedankt voor je mooie ceremonie. Je noemde ons stralend, dat kwam omdat we genoten allemaal, maar wat zaten de tranen soms hoog.

A great job 

Thank you for all your effort and time you took to know us. You really helped to make our day very special and memorable. All our guests commented on what a great job you did. They all felt involved regardless of being French, Dutch or English. Thank you again.
Vol lof! 

Dat zijn wij over onze trouw-ambtenaar Janita. Onze trouw-dag is al bijna een jaar geleden, maar de toespraak van Janita staat ons nog goed bij. Ondanks dat wij op vrij korte termijn trouwden (binnen 5 weken), was Janita nog beschikbaar als trouwambtenaar. Na een zeer hartelijk ontvangst in haar prachtige huis, hebben we een gezellig en goed gesprek gehad om elkaar beter te leren kennen. Janita heeft echt de tijd voor ons genomen en was oprecht geïnteresseerd. We gaven aan graag een persoonlijk tintje te willen aan de officiële ceremonie, en op onze trouwdag heeft Janita ons versteld laten staan. Het was een prachtige ceremonie die uiterst stijlvol maar toch spontaan verliep. Onze gasten werden er zeer bij betrokken en het uur vloog voorbij. Mede dankzij haar is het een dag uit een sprookje geworden. Vandaar alle lof voor deze trouwambtenaar!
Mooie woorden 

Wat zijn wij ontzettend blij met jou als trouwambtenaar! We zijn je heel dankbaar voor je mooie woorden. Ons cadeautje heeft je niet meer bereikt op de dag zelf, dus hierbij alsnog. 🙂
Bedankt voor alles 

boeket
Hartverwarmende ceremonie 

Wij hebben genoten van onze fantastische trouwdag! We denken vaak terug aan de bijzonder mooie en hartverwarmende ceremonie. Wij willen je nogmaals bedanken voor jouw bijdrage hieraan!
Zoals wij het wilden 

Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze dag, het was echt geweldig!! Iedereen sprak met enthousiasme over onze ceremonie echt super veel dank. Helemaal zoals wij het wilden, dank je!
De juiste accenten 

Vanaf onze huwelijksreis in Zuid-Afrika willen wij je bedanken voor de mooie huwelijksceremonie op onze huwelijksdag. Je wist precies de juiste accenten te leggen en we hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen wensen. Heel erg bedankt hiervoor!
Heel bijzonder ervaren

Inmiddels zitten wij alweer in onze 3e getrouwde dag en het bevalt ons prima! Graag willen wij je nogmaals onwijs bedanken voor de mooie toespraak tijdens onze trouw-ceremonie. Wij hebben hiervan genoten. Ook onze gasten hebben de ceremonie als heel bijzonder ervaren en dat is altijd leuk om te horen. Bedankt, we kunnen het niet genoeg zeggen!
Lief en innemend 

We willen je nogmaals heel erg bedanken voor je bijdrage aan onze trouwdag. Het is een hele persoonlijke en intieme ceremonie geworden, die we ons nog lang zullen blijven herinneren. Veel mensen hebben tegen ons gezegd hoe mooi ze het vonden en wat een lieve en innemende vrouw je bent. Je hebt het echt geweldig gedaan. Super bedankt voor alles!
Een schitterende ceremonie

We willen je bij deze nog een keer bedanken voor afgelopen zaterdag. Het was een schitterende ceremonie, we hebben er alleen maar leuke reacties op gehad. Iedereen vond dat je het zo ontzettend leuk deed. Het was echt een geweldige dag! Bedankt!
Sfeer perfect aanvoelen 

Een prachtige dag.
Een complete dag.
Het vermogen de sfeer perfect aan te voelen. Bedankt.
Meaningful ceremony

Thank you for creating such a personal and meaningful ceremony for us. We really loved the special touch you brought to it. Thanks!
3 juni taart
Duizendmaal dank  

You made our day!
Duizendmaal dank!
Je was geweldig!
Liefs van ons beiden
Persoonlijke aanpak 
Bedankt! Mede dankzij jouw invulling van de huwelijksvoltrekking hebben wij volop genoten van onze bruiloft. Je persoonlijke aanpak en speech waren fantastisch. Ook waren we (en onze Schotse vrienden!) erg blij met je vertalingen. Bedankt, we denken er met veel plezier aan terug!
2 trouwen zwitserland
Feilloos aangevoeld 

Op deze manier willen wij je bedanken voor de sympathieke en gezellige manier waarop je onze trouwceremonie hebt voltrokken. Je hebt blijkbaar feilloos aangevoeld wat we ongeveer in gedachten hadden en je hebt die gedachten weten om te zetten in een toespraak die de sfeer voor de hele avond bepaalde. Nogmaals onze dank!
Zoveel complimenten

Zelden hebben we zoveel complimenten gehoord over de toespraak van de ambtenaar tijdens de plechtigheid. Zelf kunnen we ons daar alleen maar bij aan sluiten. Wij herkenden ons beiden in het verhaal en vonden je aanpak erg persoonlijk. Bedankt daarvoor!
Onschatbare waarde 

Zaterdag is voor ons een dag geworden om nooit meer te vergeten. Wat een pracht feest vol emoties. Jouw bijdrage is voor ons van onschatbare waarde geweest. Je hebt ons zo goed aangevoeld. Dank je wel dat je onze dag tot iets onvergetelijks hebt gemaakt.
Echt heel bijzonder 

We hebben echt een geweldige dag gehad, mede door jouw mooie, persoonlijke toespraak. Iedereen sprak zijn complimenten er over uit. Je wist alles zo goed te verwoorden. Echt heel bijzonder. We denken er vaak aan terug en zullen dat ook altijd blijven doen!
Persoonlijk en speciaal 

Op deze manier willen we je nogmaals bedanken voor de bijzonder mooie trouwplechtigheid! Heel ontspannen, persoonlijk en speciaal. Onze trouwdag op 30 augustus jl. is de dag van ons leven geworden!
Chapeau 

Mede dankzij je betrokkenheid, inzet en persoonlijke toespraak tijdens de huwelijksvoltrekking is onze trouw- dag fantastisch geworden. Hartelijk bedankt voor alles wat je hebt gedaan en de persoonlijke wens en kaart die we van je kregen. Het was in één woord geweldig, je hebt ons op een hele mooie en bijzondere manier in de echt verbonden. Chapeau
19 mei
De juiste toon 

Heel erg bedankt voor je bijdrage aan onze bruiloft. Jouw mooie en humoristische toespraak maakte de ceremonie voor ons helemaal compleet. Je raakte precies de juiste toon, en we hebben dan ook veel positieve reacties op jouw toespraak ontvangen. Wij kijken met veel plezier terug op een prachtige dag!
Écht genoten  

29 april is voor ons een fantastische dag geworden. Wij zijn nu echtgenoten en we hebben die dag écht genoten. Bedankt voor de mooie toespraak!

We hebben genoten 

We willen je nogmaals bedanken voor het voltrekken van ons huwelijk. We hebben genoten van je toespraak en waren erg verrast door onze geloften in het trouw-boekje met de ‘gelukspoppetjes’. Een mooiere huwelijksvoltrekking hadden we ons niet kunnen wensen. Nogmaals dank voor alles!
Superleuke BABS 

heel erg bedankt voor de geweldige huwelijks- plechtigheid! We hebben na afloop veel mensen gehad die aangaven dat ze je een superleuke BABS vonden en dat je het leuk had opgezet. Voor ons was het ontspannen en prettig, dus heel erg bedankt daarvoor!

25 juli
De toon was gezet… 

Reuze bedankt voor de fantas- tische persoonlijke ceremonie. Niet alleen wij maar ook alle gasten waren onder de indruk van de manier waarop jij ons toesprak. Helemaal top! Dat jij ook de familie en de getuigen in het zonnetje zette was heel bijzonder, de dag begon voor ons precies zoals we wensten. De toon was gezet… Dank je wel!
15 oktober
Veel complimenten 

Graag willen wij je bedanken voor de prachtige toespraak tijdens ons huwelijk. Soms met een traan, maar gelukkig afsluitend met een lach! Je hebt gedurende de dag enorm veel complimenten gekregen over de toespraak. Alles in het verhaal klopte ook precies.
Heel bijzonder voor ons 

Wij willen je heel hartelijk bedanken voor de mooie en persoonlijke speech die je ons hebt gegeven. Het burgerlijk huwelijk was mede door jouw mooie verhaal heel bijzonder voor ons! Heel hartelijk bedankt voor alle tijd die je voor ons hebt genomen. Het was voor ons een fantastische dag!
Diep geraakt 

Na een kleine week zitten we nog steeds op een roze wolk: onze bruiloft was een sprookje, een droom die uitkwam: zo mooi, fijn, prachtig en gezellig! We vonden de ceremonie echt fantastisch, mede door jouw aandeel. Echt, je hebt ons diep geraakt met je speech. We willen je via deze weg dan ook nogmaals heel hartelijk danken voor jouw bijdrage! We denken met een heel warm gevoel terug aan jou en wensen je alle succes met veel leuke bruidsparen in de toekomst.
Het was top!  

Het is alweer driekwart jaar geleden, maar voor ons nog als de dag van gisteren. De foto’s van ons huwelijk worden nog regelmatig bekeken en telkens weer hebben we het over het fijne huwelijk dat je ons gegeven hebt. We krijgen nog steeds zoveel leuke reacties van onze daggasten op jouw optreden die dag als ambtenaar van de burgerlijke stand. Inmiddels hebben we een aantal andere bruiloften gehad van familie en vrienden, maar geen ambtenaar heeft tot op heden aan jou kunnen tippen. Het was top!
3 juni
Persoonlijke ceremonie 

Dankjewel voor jouw bijdrage aan onze huwelijksdag. Wij (en onze gasten) vonden het een leuke en persoonlijke ceremonie. We waren erg blij met hoe jij het deed. Onze fotograaf heeft ons niet voor niets voorgesteld jou te vragen als ambtenaar. En onze dochter heeft het nog steeds over het zetten van haar ‘handtekening’, wat een leuk idee! Inmiddels zijn we weer terug van onze huwelijksreis en ook daar was het genieten. Hartelijke groeten en nogmaals dankjewel!
Paula en Remko
Fantastisch  

Via deze weg willen we je heel graag bedanken voor de geweldige manier waarop je onze huwelijksceremonie op 28 juni hebt geleid. Zowel humoristisch, gevoelig als heel persoonlijk, dank daarvoor! De hele dag was voor ons in 1 woord fantastisch, we hebben nog flink nagenoten tijdens onze honeymoon.
Heel bijzonder en speciaal 

Het is al wel weer twee maanden geleden maar we wilden je toch graag nog even bedanken voor je mooie woorden op 22 november, die maakte de dag heel bijzonder en speciaal. Iedereen vond het ook zo leuk dat je onze getuigen, familie en vrienden zo speciaal naar voren haalde! Bedankt!
Foutloze speech 

Wij kijken terug op een prachtige dag! We willen je ENORM bedanken voor de mooie speech. Ik heb het echt nog nooit meegemaakt dat een Babs een foutloze speech houdt, echt super! We zijn nu lekker aan het nagenieten, en bezig met de afwikkeling van alles 😉 Hartelijke groeten en nogmaals bedankt!
Overweldigend 

Je was geweldig! De ceremonie was perfect! We gaan lekker even een weekje nagenieten want het was overweldigend! Kortom, dank dat je dit mede hebt mogelijk gemaakt. Je bent voor eeuwig in ons geheugen gegrift.
Engels en Nederlands 

Bedankt voor de onvergetelijke huwelijksceremonie! De manier waarop je het Engels en het Nederlands combineerde hebben wij en de gasten erg gewaardeerd!
Geweldige sfeer 

We willen je nog graag hartelijk bedanken voor de mooie woorden die je voor ons had. We vonden het echt heel bijzonder. Ook bedankt voor het mooie gedicht. Je wist een geweldige sfeer te creëren, we hebben een schitterende dag gehad! Dank je wel!
24 september
Heel persoonlijk en warm 

Wij willen je graag bedanken voor onze huwelijksceremonie die je hebt voltrokken. Vlak voordat we naar binnen gingen waren we erg nerveus, maar dat was weg toen we eenmaal zaten en jij met de ceremonie begon! We hebben allebei erg genoten van de ceremonie: heel persoonlijk en heel warm! Ook van onze gasten kregen we allerlei complimenten over de wijze waarop jij invulling hebt gegeven aan deze ceremonie. Dus nogmaals bedankt voor jouw bijdrage aan onze trouwdag!
Lieve woorden

Een geweldige dag hebben we gehad! De vele foto’s, herinneringen en reacties zullen er voor zorgen dat het gevoel van die dag, een gevoel dat trouwens niet te omschrijven valt, nog heel  lang bij ons zal blijven. Ook jouw ‘speech’ maakt daar deel van uit. Janita nogmaals heel erg bedankt voor je lieve woorden, je aandacht en het toesturen van je speech! We genieten er nog steeds van!
Waardevolle herinnering 

Langs deze weg willen we jou graag bedanken voor de zo persoonlijke wijze waarop je ons huwelijk hebt voltrokken… we hebben heel veel complimenten ontvangen voor de zo originele aanpak en humoristische wijze. De eer komt jou toe… ontzettend bedankt voor deze zo waardevolle herinnering.
10 augustus
Fantastische dag 

Nogmaals ontzettend bedankt voor je belangrijke (!) bijdrage aan onze huwelijksdag. Wij hebben echt genoten van een fantastische dag en een bijzonder mooie ceremonie! Bedankt!
Persoonlijk en speciaal 

Op deze manier willen we je nogmaals bedanken voor de bijzonder mooie trouwplechtigheid! Heel ontspannen, persoonlijk en speciaal. Onze trouwdag is de dag van ons leven geworden!
19 juli
Het goede begin 

Hartelijk bedankt voor de fantastische huwelijksvoltrekking met de prachtige toespraken. We hebben er van genoten. Het was het goede begin van een hele mooie stralende dag!!
1 oktober
Louter enthousiast 

Nogmaals hartelijk bedankt voor de perfecte verzorging van onze huwelijksvoltrekking!! We vonden het echt super hoe je de plechtigheid had ingekleed, met mooie woorden en leuke anekdotes! We zijn overigens niet de enigen die er zo over denken: iedereen was achteraf louter enthousiast… en er waren wat doorgewinterde en ervaren bezoekers van die soort gebeurtenissen bij !! Het zal ons overigens niet verbazen als we elkaar nog een keer tegen zullen komen, want een heleboel vrienden en vriendinnen waren erg onder de indruk van de ceremonie en de ambiance…!
Bijzondere herinneringen 

We zitten nog helemaal vol met bijzondere herinneringen aan onze trouwdag. De dag was helemaal zoals wij hem graag wilden en de sfeer van het kasteel paste daar helemaal bij. Niet alleen wij, maar ook onze gaten hebben enorm genoten. Wij willen je bedanken voor de prachtige woorden tijdens de ceremonie. Alle verhalen waren zoals wij ze meegemaakt hebben, dat was heel bijzonder. Vooral ook onze getuigen voelden zich helemaal thuis in de woorden die over hen gesproken werden.
Zonder ‘dubbelingen’ 

We willen je bedanken voor het feit dat je onze huwelijksvoltrekking tot zo’n bijzondere gebeurtenis hebt gemaakt. We vonden het heel bijzonder hoe persoonlijk je onze ouders, broer, zus en getuigen toesprak. En we waren uitermate onder de indruk van je geestige speech. Heel knap hoe je na de verhalen van onze ouders zo’n leuk verhaal zonder ‘dubbelingen’ kon vertellen. Onze kinderen hebben het nog steeds over het slaan met de hamer, waar ze duidelijk veel plezier aan hebben beleefd. Nogmaals dank!
Copyright © Janita BvdB