home > film

Diverse film opnames

Pas wanneer je een huwelijk van mij hebt meegemaakt weet je hoe ik dat doe. Maar misschien kun je toch een impressie krijgen door naar (delen van) een aantal filmpjes te kijken. Ze variëren van een huwelijksceremonie in de tuin, een huwelijk in kasteel Wijenburg tot een impressie met foto’s van bruidsparen, locaties en sfeermomenten! Ik wens jullie veel kijkplezier.  Wil je reacties van bruidsparen lezen? Ga dan naar de pagina Reacties bruidsparen.

Deze video is een ‘teaser’, de video van hun dag is privé. Zo puur als deze teaser is gemaakt, door Jan Persoon Videografie, dat is echt heel bijzonder! Het raakt mij enorm. De ceremonie van dit Nederlands-Russische bruidspaar was geheel in het Engels.

Een korte (zelf gemaakte) impressie van prachtige herinneringen van ‘trouwambtenaar op locatie’ in 2016!


Een fantastische huwelijksvoltrekking in eigen tuin, waar het bruidspaar aan alle mogelijke details heeft gedacht. Geniet even mee van het geluk dat van de gezichten af straalt, de inbreng van de kinderen en de lach en de traan van de gasten. (prachtig gefilmd door A Beautiful Day)

Als trouwambtenaar moet ik altijd echt een JA horen van het bruidspaar! In deze korte impressie zie je alleen de huwelijksvoltrekking met het JA-woord van het bruidspaar. Met dank aan Wouter van der Post en Simon Meindertsma van Photos4ever.

Korte impressie van een prachtige One Day Wedding bij de Kalkovens.

Een korte (zelf gemaakte) impressie van hoogtepunten van 2015.

Een super korte flashback naar het jaar 2015 met een paar highlights uit een fantastisch jaar.

In de gemeente Neder-Betuwe ben ik benoemd als BABS en staat het prachtige kasteel Wijenburg. Bekijk hier de beelden van mooie momenten van een bruidspaar dat in november 2014 trouwde op deze toplocatie.
(Een deel van de huwelijksceremonie is van ongeveer 2.40 tot 4.05 minuten te zien.)

Heb je even tijd? Kijk dan naar een uitgebreide indruk van een hele dag ‘feest’! De ceremonie begint bij 05:19 tot 07:50 minuten en was een leuke samenwerking met de burgemeester van Leusden.


In deze video zie je een impressie van ‘Trouwambtenaar op locatie’. Een video waarin ik foto’s laat zien van locaties, bruidsparen en sfeermomenten. Met dank aan de vele fotografen die mij zoveel mooie foto’s van bruidsparen en van mij hebben gestuurd.

Tijdens het evenement ‘Trouwen in Stijl’ van het Trouwcollectief Friesland heb ik tijdens een huwelijksceremonie informatie gegeven met betrekking tot een huwelijksvoltrekking. Ik bedank videograaf Peter Heeringa voor het maken van deze korte impressie.

Deze video is ontstaan uit een samenwerking van ondernemers van Trouwen in de Betuwe. Laat je verrassen en kijk op de onze website (www.trouwenindebetuwe.nl) voor meer informatie. (Met dank aan Arthur Ike, videograaf)

Ik ben BABS in de gemeente Neder-Betuwe en mag met zeer grote regelmaat en heel veel plezier huwelijken voltrekken in kasteel Wijenburg. Regelmatig heb ik genoten van de prachtige stemmen van ‘De Weddingsingers’ tijdens de huwelijksceremonie.


Dan twee impressies van fotografen van twee van ‘mijn’ bruidsparen op Kasteel Wijenburg.

Copyright © Janita BvdB