home > jullie trouwambtenaar

Als ceremoniespreker kan ik ervoor zorgen dat jullie later kunnen terugkijken op een onvergetelijke huwelijksceremonie met mooie herinneringen. Het hangt af van de gemeente waar je gaat trouwen of ik benoemd mag worden. Informeer daar goed naar. Kijk eens bij video’s om te zien hoe verschillende bruidsparen hun dag vorm geven. 

Wie ben ik?

Eigenlijk is dat helemaal niet belangrijk, want immers het draait om jullie als bruidspaar. Jullie staan in het middelpunt en ik heb het voorrecht om jullie verhaal te mogen verwoorden. Maar het is wel belangrijk dat we een klik hebben.

Liefdevol, enthousiast, integer, spontaan en betrokken: dat zijn wellicht mijn sterke punten. Al vele huwelijken heb ik voltrokken op mooie en sfeervolle locaties. Ik kan echt genieten van het geluk dat van de gezichten van het bruidspaar afstraalt en de verwachtingsvolle blikken van de gasten. Ik hoop natuurlijk dat ik de spanning van zo’n belangrijk moment kan doorbreken door een ontspannen sfeer te creëren tijdens de plechtigheid.

Je kunt reacties van bruidsparen bekijken om alvast een indruk te krijgen!

Elkaar leren kennen

Natuurlijk willen jullie mij graag leren kennen én andersom. Dat kan het beste in een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  We bespreken jullie wensen en vragen en ik geef jullie graag ideeën en tips mee om de huwelijksceremonie vorm te geven.

Het uitgebreide gesprek vindt pas een paar weken voor het huwelijk plaats, nadat er al heel wat mailtjes of telefoontjes zijn geweest. Dat is het moment om jullie verhaal te horen met alles wat daar bij hoort.

Op de pagina trouwverhalen kun je een aantal verhalen van mij lezen.

Werkwijze

Een huwelijksceremonie is natuurlijk een kwestie van maatwerk. Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën, een goede voorbereiding is dan ook essentieel.

Na het eerste kennismakingsgesprek maak ik een offerte zodat jullie precies weten wat de kosten zijn. Daarna is er regelmatig contact mogelijk via mail, telefoon of skype/facetime.

Ongeveer drie weken voor de plechtigheid vindt het uitgebreide gesprek plaats, bij voorkeur bij jullie thuis. Het moment om de puntjes op de “i” te zetten. Vanzelfsprekend wisselen we op dat moment veel persoonlijke informatie uit. Jullie wensen en informatie zijn voor mij de inspiratiebron voor een persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie.

Wanneer jullie dat op prijs stellen neem ik contact op met familie of vrienden voor meer informatie.

Kosten

Bij een officieel huwelijk betaal je altijd de leges van de gemeente. De gemeente ‘levert’ altijd een trouwambtenaar. Wil je zelf een trouwambtenaar meenemen? Dan zal deze voor 1 dag benoemd gaan worden. In veel gevallen moet iemand al wel beëdigd zijn als babs. Hiervoor worden meestal extra kosten in rekening gebracht. 

Wil je weten wat mijn kosten zijn? Neem dan even contact met me op. 

LET OP: Vanaf 1 januari 2019 ben ik niet meer benoemd (op eigen verzoek). Afhankelijk van de ‘spelregels’ van de gemeente waar jullie gaan trouwen kan ik wel / niet benoemd worden voor 1 dag. Een ceremonieel huwelijk kan natuurlijk altijd.

Is iets niet duidelijk of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op, ik beantwoord graag jullie vragen!

home > jullie trouwambtenaar

Copyright © Janita BvdB